Позив за откуп електричне енергије из обновљивих извора

Позив за откуп електричне енергије од произвођача електричне енергије из обновљивих извора прикључених на електродистрибутивну мрежу на територији Републике Српске

Мјешовити Холдинг „Електропривреда Републике Српске“ Матично предузеће, а.д. Требиње објављује позив дистрибуираним произвођачима за откуп електричне енергије из обновљивих извора а који су прикључени на електродистрибутивну мрежу на територији Републике Српске.

Откуп електричне енергије се врши у циљу даље продаје исте на организованом тржишту електричне енергије SEEPEX са сједиштем у Београду.

На овај позив могу одговорити сви заинтересовани произвођачи који искажу интерес за успостављање пословне сарадње са МХ ЕРС МП у циљу продаје електричне енергије, а који су повезани на електродистрибутивну мрежу једног од пет оператора дистрибутивног система на територији Републике Српске. Такође, на позив могу одговорити и агрегатори који имају један или више дистрибуираних извора електричне енергије на територији Републике Српске.

Комплетан текст позива можете преузети на линку испод:

Сви заинтересовани дистрибуирани произвођачи могу одговорити на овај позив путем образаца које можете презети са линкова испод. Не постоји временско ограничење за подношење понуда за откуп електричне енергије.

Пријава на Позив за откуп електричне енергије из обновљивих извора

Потврда о неприпадности балансно одговорној страни