Sindikalna organizacija MP ERS Trebinje

Dobrodošli na prezentaciju Sindikalne organizacije MP "ERS" Trebinje. Molimo vas da sve prijedloge i sugestije pošaljete na adresu:
webmaster

Hvala na razumijevanju!

Početna Naše aktivnosti
Aktivnosti sindikata
Sindikalni izlet: Korčula - "Ostrvo Marka Pola" Štampa El. pošta
Napisao Administrator   
sreda, 11 januar 2017 11:22
Sindikalni odbor Matičnog preduzeća ERS je tradicionalno i ove godine u mjesecu oktobru organizovao sindikalni izlet. Nakon sindikalnih izleta prethodnih godina u Grčku sa posjetom Solunu i Svetoj Gori, te prošlogodišnjeg obilaska Oplenca- mauzoleja srpske kraljevske porodice i manastira u Ovčarsko-Kablarskoj klisuri, ovogodišnja destinacija imala je za cilj obilazak Korčule – „ostrva Marka Pola“ i Zahumlja. Izlet je organizovan za vikend u periodu od 07.10.-09.10.2016. godine, s tim da je članovima sindikalne organizacije omogućeno plaćanje na pet mjesečnih rata putem administrativne zabrane.
 
Prva stanica ovogodišnjeg sindikalnog vikend putovanja je bio dolazak u manastir Zavala iz 13. vijeka, posvećenog Vavedenju Presvete Bogorodice. U ovom manastiru se zamonašio i Sv. Vasilije Ostroški, stoga ovaj manastirski kompleks predstavlja mjesto od posebnog značaja za duhovnost našeg naroda. Nakon besjede i rječi monaha vezano za istoriju ovog manastira, grupa je nastavila put prema Pelješcu došavši u Orebić u predvečernjim satima.


Slika 1 - Manastir Zavala
Poslednje ažurirano sreda, 11 januar 2017 11:43
Opširnije...
 
Informacija o postignutim sportskim rezultatima na 17. RSI Štampa El. pošta
Napisao Administrator   
utorak, 21 jun 2016 13:11

Obavještavamo vas da je sportska ekipa Matičnog preduzeća, pored standardno dobrih rezultata u ženskom stonom tenisu - osvojeno treće mjesto (ekipa u sastavu: Anđa Maja Gajić, Svitlica Trivuna i Zdravka Ćurković), osvojila "istorijski" rezultat ulaskom u finale takmičenja iz odbojke. Posebno treba istaći da se odbojkaška ekipa u istom sastavu takmičila i u fudbalu, gdje im zbog jednog gola razlike izmakao plasman u polufinale, pa su takmičenje završili na šestom mjestu.

Poslednje ažurirano utorak, 21 jun 2016 13:30
Opširnije...
 
Sindikalno druženje povodom Međunarodnog praznika 8. marta – Dana žena Štampa El. pošta
Napisao Administrator   
utorak, 29 mart 2016 10:49

Sindikalni odbor Matičnog preduzeća i ove godine tradicionalno je organizovao sindikalno druženje za sve radnike članove Sindikalne organizacije, povodom Međunarodnog praznika 8. marta - Dana žena i to:

Poslednje ažurirano utorak, 29 mart 2016 10:55
Opširnije...
 
Organizovana podjela novogodišnjih paketića (Foto) Štampa El. pošta
Napisao Administrator   
subota, 05 mart 2016 12:33
Sindikalni odbor Sindikalne organizacije MH "Elektroprivrede" Republike Srpske Matično preduzeće a.d. Trebinje organizovao je podjelu novogodišnjih paketića za djecu naših radnika do 10 godina starosti u Srijedu 30.12.2015. godine u holu Upravne zgrade.
Poslednje ažurirano subota, 05 mart 2016 12:40
Opširnije...
 
Poziv na Skupštinu Sindikalne organizacije Štampa El. pošta
Napisao Administrator   
ponedeljak, 29 februar 2016 13:35

Poštovane koleginice i kolege,

na osnovu člana 15.  Pravilnika o radu Sindikalne organizacije Mješovitog Holdinga "Elektroprivreda Republike Srpske" Matično preduzeće a.d. Trebinje, Sindikalni odbor zakazuje SKUPŠTINU SINDIKALNE ORGANIZACIJE, koja će se održati dana Ponedeljak 07.03.2016. godine u prostorijama MH "ERS" Matično preduzeće a.d. Trebinje sa početkom u 15:00 časova.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 3