Sindikalna organizacija MP ERS Trebinje

Dobrodošli na prezentaciju Sindikalne organizacije MP "ERS" Trebinje. Molimo vas da sve prijedloge i sugestije pošaljete na adresu:
webmaster

Hvala na razumijevanju!

Početna Naše aktivnosti Informacija o postignutim sportskim rezultatima na 17. RSI
Informacija o postignutim sportskim rezultatima na 17. RSI Štampa El. pošta
Napisao Administrator   
utorak, 21 jun 2016 13:11

Obavještavamo vas da je sportska ekipa Matičnog preduzeća, pored standardno dobrih rezultata u ženskom stonom tenisu - osvojeno treće mjesto (ekipa u sastavu: Anđa Maja Gajić, Svitlica Trivuna i Zdravka Ćurković), osvojila "istorijski" rezultat ulaskom u finale takmičenja iz odbojke. Posebno treba istaći da se odbojkaška ekipa u istom sastavu takmičila i u fudbalu, gdje im zbog jednog gola razlike izmakao plasman u polufinale, pa su takmičenje završili na šestom mjestu.

Odbojkaška ekipa Matičnog preduzeća je u finalu igrala sa ekipom "RiTE Gacko" i nakon neizvjesne borbe do samog kraja, osvojili su drugo mjesto i srebrenu medalju. Odbojkaška ekipa je nastupala u sastavu: Mirko kozić, Miljan Mrdić, Miljan Rogan, Jugoslav Krzman, Srđan Đuričić, Milan Vlačić, Snježan Redžo, Miš Pero, Nikola Rudakijević, Miodrag Grujičić.

Vođa sportske ekipe bio je Miljan Mrdić, koji je na otvaranju 17. Susreta radnika ERS, ispred SO Matičnog predzeća bio u ekipi koja je podizala zastavu RS i "Elektroprivrede Republike Srpske".

Sindikalni odbor

Poslednje ažurirano utorak, 21 jun 2016 13:30