Sindikalna organizacija MP ERS Trebinje

Dobrodošli na prezentaciju Sindikalne organizacije MP "ERS" Trebinje. Molimo vas da sve prijedloge i sugestije pošaljete na adresu:
webmaster

Hvala na razumijevanju!

Početna Naše aktivnosti Obavještenje - Nove odluke i dokumenti za 2014. godinu
Obavještenje - Nove odluke i dokumenti za 2014. godinu Štampa El. pošta
Napisao Administrator   
petak, 24 januar 2014 00:00
Sindikalni odbor Sindikalne organizacije Mješovitog Holdinga „Elektroprivreda Republike Srpske“ Matično preduzeće a.d. Trebinje, na redovnom IX sastanku održanom dana 19.12.2013. godine, razmatrao je i usvojio sljedeća dokumenta:
• Jedinstveni kriteriji za ostvarivanje prava na sindikalnu pomoć za 2014. godinu;
• Finansijski plan za 2014. godinu.

Jedinstveni kriteriji za ostvarivanje prava na sindikalnu pomoć za 2014. godinu definisani su kriteriji za finansijsku pomoć članu Sindikata ili njegove uže porodice. Sredestva se odobravaju po isključivo po pismenom zahtjevu člana, uz odgovarajući pismeni dokaz.

Finansijskim planom poslovanja Sindikalne organizacije za 2014. godinu predviđeno je da pravo definisano tačkom 4. Jedinstvenih kriterija, vezano za pomoć za banjsko liječenje mogi iskoristiti dva radnika, člana Sindikata (u slučaju više prijava prioritet ima radnik koji ovo pravo ranije nije koristio).

Jedinstveni kriteriji su objavljeni na oglasnoj ploči u Trebinju i Banja Luci, kao i na sajtu Sindikata u rubrici Dokumenta, a možete preuzeti OVDJE.
 
Poslednje ažurirano petak, 24 januar 2014 07:22